bagatin
Popular

Naša priča je započela davne 1994. godine, kada je naš osnivač i poduzetnik Josip Šokac odlučio preuzeti sudbinu u svoje ruke i bogato iskustvo prenijeti u sada već uspješnu tvrtku koja ima sjedište u središtu Osijeka u Županijskoj ulici na broju 13 b.

Svoje iskustvo već niz godina prenosi i na sina Maria koji se specijalizirao za područje prodaje i prodajnog asortimana, te pomno prati sve što se na tom planu događa, prati trendove i donosi ih na police naših trgovina.

Svoju djelatnost temeljimo na maloprodaji i veleprodaji te servisiranju i popravcima šivaćih strojeva, glačala i preša za glačanje, prodaji šivaćeg pribora, patentnih zatvarača, konca, vrpci, čipki, goblena, dugmadi, ali i materijala, alata i rezervnih dijelova potrebnih kućanstvima i tekstilnom obrtu i industriji.

Stvorili smo pravi obiteljski poduzetnički tim, pa danas jedini u Slavoniji i Baranji već dulje vrijeme uspješno obavljamo i dvomjesečne tečajeve šivanja i krojenja, sitnije popravke odjeće, oštrenje krojačkih škara i presvlačenje dugmadi.

Od samog početka obvezali smo se svojim radom pružati kvalitetnu uslugu i proizvode, apsolutnu tehničku stručnost i na tome smo ustrajali sve do danas. Stoga ne čudi da naše tri prodavaonice posjećuju sve generacije.

Osim prodavaonice u središtu Osijeka, mnoštvo našeg asortimana možete pronaći na glavnoj osječkoj tržnici i u Vinkovcima.

Location

Contact Information

Address
Županijska ulica, Gradska četvrt Gornji grad, Osijek, Grad Osijek, Osječko-baranjska županija, Hrvatska
Zip/Post Code
31000
Social Info