HOBBY ART CHEMACO

download
Popular

Hobby Art Centar Chemaco započeo je s radom 1995. godine uočivši potrebu za popunjavanjem ponude za male i velike kreativce. Želja nam je bila omogućiti hobistima jednostavan i brz pristup širokoj paleti proizvoda i materijala na jednome mjestu. Našu ponudu stalno proširujemo i nastojimo prilagoditi zahtjevima klijenata čije sugestije uvijek rado primamo. Istovremeno, putem prezentacija, radionica i tečajeva želimo olakšati upoznavanje s raznim hobby materijalima i tehnikama.

Danas smo zastupnici i distributeri vodećih svjetskih proizvođača poput njemačkih tvrtki Marabu i C. Kreul (boje za hobiste), Schmidt & Bleicher (svila i svileni proizvodi), danske tvrtke HAMA (svima poznate šarene hama perlice), američkog DecoArt-a (velik izbor akrilnih boja), talijanskih tvrtki TO-DO (kompletan program decoupage tehnike i visoko kvalitetnih akrilnih boja) i Stafil (kompletan asortiman dekomaterijala i repromaterijala za izradu nakita), da nabrojimo samo neke od njih. Cernit polimerna glina također je u našoj redovnoj ponudi uz koju nudimo i Sculpey alate za modeliranje.

Uz dugogodišnje iskustvo, stalno školovanje naših suradnika i neprekidnu potrebu za kreativnim izražavanjem, postali smo najveći distributer proizvoda i materijala za hobiste u Hrvatskoj. Možete nas pronaći u Zagrebu, na dvije lokacije: u Ulici grada Vukovara 226 i u Petrinjskoj 31/1, gdje možete pronaći sve za vaš kreativni hobi.

Putem naših partner trgovina, prisutni smo i u mnogim gradovima diljem naše zemlje.

Na ovim stranicama želimo vam predstaviti našu ponudu, pokazati različite tehnike i mogućnosti rada s hobby materijalima te time probuditi vašu kreativnost. Svaki vaš prijedlog bit će nam novi poticaj i izazov kako bi i ubuduće što bolje razvijali našu ponudu prema vašim željama.

Location

Contact Information

Address
Hobby Art Centar Chemaco, 226, Ulica grada Vukovara, Kruge, Mjesni odbor Marin Držić, Gradska četvrt Trnje, Zagreb, Grad Zagreb, 10000, Hrvatska
Social Info