Repromaterijali

repro
Popular

Osnovana 2009. godine, hrvatska obiteljska tvrtka koja je tijekom godina izgradila čvrsto povjerenje kupaca i poslovnih partnera zahvaljujući bogatom asortimanu proizvoda i cjelovitim uslugama koje olakšavaju njihovo poslovanje. Glavna ambicija je nastaviti rasti u stabilnom i poticajnom okruženju, predstaviti viziju ljudima te proširiti prisutnost na europska tržišta.

Vjerujemo da su mali poduzetnici, obrtnici i umjetnici temelj zdrave ekonomije i uspješnog društva. Primarni cilj je postati njihova destinacija kako bi svoje poslovanje učinili uspješnim.

Da bismo ostvarili cjelovitu ponudu usluga i proizvoda, polazišna točka su uvijek želje kupaca, klijenata i prijatelja. Kroz godine stvorena su dugotrajna prijateljstva i partnerstva, što predstavlja glavnu nagradu i motivaciju u poslovanju.

Ponosno predstavljamo naše brendove i nadamo se da ćemo biti dio poslovnih i osobnih uspjeha!

- Ivica Ribičić & Paško Rajčić

REPROMATERIJALI - Vaš kreativni raj!
Kroz naš brend repromaterijala, otvaramo vrata čarobnom svijetu stvaralaštva! Veleprodaja, webshop i lanac trgovina preplavljeni su raznolikim asortimanom standardiziranih proizvoda. Imamo preko 10.000 proizvoda za izradu suvenira, nakita, hobby art projekata, sezonskih čuda i fantastičnih ambalaža. Ovdje se krije sve što vam treba za brzo i lako stvaranje - korak prema vašem uspjehu je na dohvat ruke!

Location

Contact Information

Address
Heinzlova 66, Zagreb,Croatia
Social Info