Svijet metraže

Svijet metraze
Popular

Naša priča počela se pisati 1992. godine, kada su Matjaž i Benjamina zajedno pokrenuli obiteljski posao koji se razvio u nešto prekrasno. U početku se posao fokusirao isključivo na prodaju konca, ali je ubrzo prerastao u veleprodaju metarskog materijala. Ljubav prema poslu vodila ih je još dalje i sa željom za širenjem i napretkom polako su se razvijali.

 

Početkom 2000. godine otvorili su preko 20 poslovnica pod brendom Metra, a 2008. ih sve spojili pod danas u svijetu šivanja dobro poznato ime Svet metraže!

U dugim godinama rada puno se toga promijenilo, između ostalog, ponuda materijala i pozamentarije se jako povećala i sada broji više od 10.000 artikala na što smo mi u Svijetu metraže jako ponosni.

Otvorili smo i niz poslovnica Svet metraže koje se nalaze diljem Slovenije. Osim toga, prisutni smo i na hrvatskom i njemačkom tržištu gdje kvalitetnom ponudom iz dana u dan stječemo povjerenje brojnih kupaca.

Benjamini i Matjažu se je 2014. godine pridružio i sin Jaša, koji je vrlo brzo preuzeo važnu ulogu u vodstvu i svježim idejama pridonio razvoju i načinu poslovanja. Do danas su se pridružili još neki članovi obitelji, a prihvatili su i brojne obrazovane, zanimljive i povjerljive zaposlenike, što čini svako kupovno iskustvo malo boljim.

Location

Contact Information

Address
58c, Litostrojska cesta, Zgornja Šiška, Četrtna skupnost Šiška, Ljubljana, Upravna Enota Ljubljana, 1000, Slovenija
Zip/Post Code
1000
Social Info