futrola za igle naslov

Futrola za igle

Sigurno ste i vi sakupili mnoštvo igli za pletenje, heklica, škarica te ostalog pribora i niste sigurni gdje ga odložiti kako bi vam uvijek bio pregledan i na jednom mjestu. osim raznih kutijica i pernica i futrola za igle je veoma praktična. Odlaganje igli je jednostavno i one su odvojene te vam se različite debljine neće pobrkati kao što se meni dešavalo sa  bambusovima pa počnem plesti sa jednom debljine 3,5 a drugom 3,75. Mali pretinci pogodni su za odlaganje škarica, heklica te kutijica s ostalim priborom. Raspored pretinaca možete prilagoditi svojim potrebama. Nekada su one bile mnogo više u upotrebi s obzirom da plastika nije bila toliko rasprostranjena

futrola za igle 1futrola za igle 2

Ako imate svoje posebno mjesto za pletenje možete ih objesiti na zid te će vam sve potrebno biti na dohvat ruke. Imate li neku vama posebno dragu tkaninu? Možete ih izraditi od nje ili pak kupiti već gotovu. Prekrasan su poklon za prijateljicu pletilju, ali i sebe možete razveseliti istim.

Kako niti jedna pletilja ne može zamisliti godišnji odmor bez pletenja. Na put ne krećemo bez igle i vunice pa je futrola za igle neizostavan dio naše prtljage. Zauzimaju malo prostora, a na kraju puta sve je na svom mjestu kao i na početku.

futrola za igle 3

Posjetite stranicu http://petiks.hr/