Klupko 1

Klupko

Ne znate gdje kupiti vunu i pribor za pletenje i heklanje? Zavirite u Klupko, predivan izbor materijala za rukotvorce. U nastavku pročitajte kako su se oni sami predstavili.

Klupko.hr

Želite li kupiti ručno izrađen jastuk, pregaču, suknju, ili ste oni koji vole sami šivati, plesti pa vam treba pribor za ručne radove, vuna ili konci Klupko je pravo mjesto za to.

Sve gotove šivane i pletene proizvode izrađujemo sami, te su proizvedeni u Hrvatskoj. Sav dekorativni asortiman pa tako i odjevni asortiman šivamo i po mjeri. Također osim prije navedenog asortimana dostupno je i šivanje navlaka za stolice, zavjesa, navlaka za sofe te odjevnih predmeta. U našoj ponudi imamo i krojačke popravke.

Klupko 4

Ponuda

Ako ipak volite plesti, kukičati ili šivati sami, pobrinuli smo se i za Vas. U ponudi imamo razne igle za pletenje i šivanje te kukice za kukičanje te razne potrepštine za sve ručne radove. Također u našoj ponudi imamo vunu,konce, veliki izbor čipke u boji, pamučnih i satenskih trakica, te konca za vezenje. Klupko je obrt koji osim sto cijeni ručne radove, cijeni i kvalitetnu robu. Baš iz tog razloga pobrinuli smo se da prodajemo kvalitetnu vunu i konce kao što su Alize te Majšperk (Slovenija). Osim vune i konca sav naš pribor poput igla za pletenje, kukica za kukičanje, igla za šivanje raznih vrsta, te ostali pribor za ručne radove dolazi iz Prym-a. Sve naše pamučne i satenske trakice te čipke dolaze iz Italije, i koriste se za odjevne predmete kao i za dekorativne svrhe. Konci za vezenje dolaze iz Unitasa tvornice Zagreb. Od 1. veljače imamo rasprodaju na svu vunu, konce i pozamanteriju. Popust je 50% na asortiman i traje do kraja mjeseca. Zato je pravo vrijeme da se opskrbite sa svim što vam je potrebno za hobi ili posao uz povoljne cijene.

Klupko 3

Kontakt i linkovi

Klupko 2

Trenutno radimo na uvođenju novog asortimana. Sve novitete možete pratiti na našoj facebook stanici. Za sve ostale informacije stojimo na raspolaganju putem maila: sanja.mehic@gmail.com , facebookinbox-a Klupko 2, te putem telefona: 0915024010.

LINKOVI:
Instagram:
https://instagram.com/klupko.2?utm_source=ig_profile_share&igshid=1fhf1st3u9eni

Facebook:
https://www.facebook.com/Klupko2/