Maya's Bonkers

Maya’s Bonkers Shop

Maya’s Bonkers Shop u suradnji sa Platenje.net predstavlja vam majice i torbe sa motivima na temu pletenja.

Iza tog malog branda iz Rijeke stoji Maja koja svojim kreativnim radom želi donijeti osmijeh na svačije lice putem veselog dizajna punog humora i boja.

Maya's Bonkers

U svojoj ponudi nudi ručno izrađene printane majice za žene, muškarce i djecu te torbe i ruksak vrećice. Asortiman se prilagođava godišnjem dobu. Mogu se pronaći razni modeli majica i tunika kratkih i dugih rukava, kao i gornjih djelova trenerki i hoodica. Sve je izrađeno od 100% visokokvalitetnog pamuka ili viskoze. Na svaku narudžbu printa se posebno jedan od trenutno 40-ak motiva u ponudi.

„Trenutno radim na kolekciji za ljeto jer želim dati kupcima veću mogućnost izbora motiva, a i želim pratiti trendove. Također, spremam novitete u vidu ljetnih haljina i tunika“ – kaže nam Maja.

Što se tiče veličina, za djecu od 2-12 godina, ženske majice od XS-3XL, a za muškarce se može napraviti do 5XL veličine. Svatko može pronaći nešto za sebe ili za poklon.

Maya's Bonkers

Osim vlastitog dizajna, u Maya’s Bonkers Shopu možete naručiti print na majicu po vlastitoj želji. „Puno ljudi mi se javilo sa upitom radim li printeve po narudžbi jer imaju ideju za majicu, a ne znaju gdje je napraviti. Sa zadovoljstvom ostvarujem takve želje. Moguće su pojedinačne i grupne narudžbe“.

Želite li se podrobnije upoznati sa brandom „Maya’s Bonkers“, cjelokupni asortiman proizvoda i novitete možete pratiti na  Facebook i Instagram profilima. Sve upite i narudžbe možete poslati putem gore navedenih društvenih mreža ili na mail: mayasbonkers@gmail.com