Moja Happy Box priča

Danas vam želim predstaviti moju dragu kolegicu Ivu Grgošević. Prve kutijice za držanje igala, kukica te ostalog pribora za pletenje i kukičanje dobila sam upravo od nje. Besprijekorna izvedba te unikatnost njenih radova doveli su do toga da je ¨Happy box¨ uvijek izbor broj jedan prilikom odabira poklona za moje najdraže! Evo što nam je Iva rekla kako je počela njena priča:

Moja “Happy Box” priča je počela s mojim zanimanjem za ukrašavanje predmeta decoupage tehnikom koje me totalno oduševila. Kako su se u početcima moji radovi svodili na ukrašavanje kutijica, odakle je i potekao naziv “Happy Box” jer mi je namjera bila da svaka osoba koja dođe u doticaj sa “Happy Box” proizvodima, uz personalizirani i unikatni poklon dobije i dozu sreće.

Ponuda

S vremenom ukrašavanje kutijica prerasta u ukrašavanje raznih predmeta, tako da danas u ponudi imam:

  • Kutijice – različitih dimenzija i oblika, te za različite namjene (za nakit, za krštenja, kao rođendanski poklon, za prstenje itd.)
  • Podmetače za čaše – setovi od 6/8/12 kom (ili veći setovi po narudžbi), s ili bez postolja
  • Tacne – različitih dimenzija
  • Vješalice različitih namjena – ukrasne za vjenčanice, kao poklon za bebe, za nakit, za kravate, za ključeve itd.
  • Pepeljare
  • Personalizirane ukrasne viseće pločice različitih dimenzija i oblika

U kombinaciji s decoupage tehnikom radim i “Transfer tehniku” ukrašavanja predmeta tj. prijenos vaših fotografija na razne predmete i za razne prigode (Kutijice za krštenja, kutijice za prstenje na vjenčanju, ukrasne pločice s obiteljskim fotografijama i još mnogo toga).

Kako su moji proizvodi isključivo “Handmade” proizvodi, tako mi je i cilj da svi proizvodi budu što više personalizirani za osobu za koju ih radim, stoga većinu svojih proizvoda radim po narudžbi i u dogovoru s kupcem!

Kontakt:

Facebook: https://web.facebook.com/happyboxiva/
Instagram: https://www.instagram.com/ivaajvi/
e-mail: vejic.iva@gmail.com

Ako nekoga želite razveseliti sa osobnim “Happy Box” poklonom, javite nam se sa svojim upitima i željama!