rukotvorci - naslovna, eurosuvenir

Novi portal za rukotvorce – eurosuvenir

Kako se na našem portalu možete upoznati s raznim tehnikama heklanja i pletenja te produbiti svoje znanje odlučili smo vam predstaviti i mjesta gdje svoje radove možete ponuditi na prodaju. Sigurno ste već uspijeli napraviti mnogo toga. Za one vještije rukotvorce koji to rade svakodnevno i imaju ambicija svoj hobby pretvoriti u posao predstavit ćemo portal (eurosuvenir.com) na kojem možete ponuditi svoje pletene i heklane proizvode za prodaju. Njeni vlasnici ovako su ga opisali:

eurosuvenir, znak

Trenutno je u izradi novi portal koji okuplja sve ljude u svijetu i koji se bave rukotvorinama i uživaju u svom radu. Cilj portala je promocija svih vrsta ručnih radova u svijetu, želimo da sačuvamo vrijednosti svih tih zanata. Imamo jako lijepu saradnju sa Rusijom, želimo da svi proizvodi koji se nalaze na sajtu budu vidjeni kako i na cijelom Balkanu, tako i u Rusiji.

Kategorije

Na sajtu imamo razne kategorije proizvoda, tu se naravno nalaze i kategorija heklanja i pletenja gdje naši klijenti mogu da svoj rad predstave na najbolji mogući način kao npr.: fotografija kojom će svi posjetioci imati mogućnost da vide kako izgleda proizvod, materijal, klijent ima mogucnost svoj rad opiše na način koji on želi, uz to naravno i cijenu da navede.

Naša ideja je da pomognemo svim tim ljudima, da budu viđeni, da sačuvamo zanate i tradiciju od zaborava, da hobby preraste u nešto od čega može cijela porodica da živi, od čega će na kraju imati dobrobit i cijela zajednica.

Redovno pratimo sajmo i kada smo u mogučnosti i posjećujemo i bilježimo sve detalje i predstavljamo na našem portalu.

Zato pozivamo sve ljude koji su nadareni, da svoj dar i rukotvorine pokažu cijelom svijetu putem našeg portala. Radujemo se i Vašem uspjehu.

Adresa portala je www.eurosuvenir.com

Na portalu imate posebnu

Kategoriju  „Heklanje“

http://www.eurosuvenir.com/sr/catalog-category/157  

Kategorija „Pletenja“

http://www.eurosuvenir.com/sr/catalog-category/295

Više članaka pročitajte na našoj starnici o novostima.