SETOVI ZA POCETNIKE

Početni setovi za pletače

Početni setovi za pletače novi su proizvod na našem tržištu. Kako smo već nebrojeno puta čuli ” Želim plesti ili heklati, ali ne znam kako, gdje kupiti igle, kako početi?” odlučili smo vam pomoći. Poljoprivredna Zadruga Otok Krk osmislila je jedinstven proizvod. Set za početnike u kojem uz svoju domaću krčku vunu nudi i igle za pletenje ili kukicu za heklanje te letak s početnim koracima o pletenju i heklanju čije upute smo napisali mi. O dobrobiti pletenja za naš psihofizički razvoj već nebrojeno puta smo pisali, a sada je vrijeme da se i sami uvjerite u to. Uz set za početnike više nema odustajanja. Dizajnirani su tako da zadovolje potrebe svih nespretnjakovića i neznalica u pletenju. Pletenje je lako samo pitajte kako.

setovi

Set za početnike u pletenju

Za one koji se odluče plesti preporučamo set za pletenje. Set se sastoji od štrenjice krčke vune u prirodnoj bež boji, drvenih igli za pletenje te uputama za početničko pletenje s fotografijama u boji. U ponudi se nalazi i set uz koji ide ukrasna vrećica za spremanje vune. Nakon što ovladate osnovnim tehnikama pletenja možete se upustiti u izradu i složenijih radova. Poljoprivredna Zadruga Otok Krk u svojoj ponudi ima i vunu u raznim bojama. Upute za pletene radove možete pronaći na našem portalu i YouTube kanalu.

Set za početnike u heklanju

Za one koji se odluče heklati preporučamo set za heklanje. Set se sastoji od štrenjice krčke vune u prirodnoj bež boji, kukice te uputama za početničko heklanje s fotografijama u boji. U ponudi se nalazi i set uz koji ide ukrasna vrećica za spremanje vune. Nakon što ovladate osnovnim tehnikama heklanja možete se upustiti u izradu i složenijih radova. Poljoprivredna Zadruga Otok Krk u svojoj ponudi ima i vunu u raznim bojama. Upute za naprednije heklane radove možete pronaći na našem portalu i YouTube kanalu.

Sve proizvode možete naručiti preko web shopa Poljoprivredne Zadruge Otok Krk.