Filip Crljenić

Naš informatičar i volonter Filip čini pravu stvar !

Na nagovor sestrične Filip je pokrenuo Izazov Zazvoni se Slavonijo. Prikupljanje sredstva za Inkluzivnu kuću Zvono pokrenuo je na platformi Čini pravu stvar. 9.10.2021. kreće na vrlo zahtjevnu i 320 kilometara dugu rutu – Slavonski planinarski put (SPP). Usputnim izvještavanjem pokušat će približiti rad udruge. Osim što planinari i radi kao programer godinama podržava rad Pletenja.net . Za nas ažurira stranicu, modelira videe i objavljuje ih, nabavlja vunu za pletenje te savjetuje.

Inkluzivna kuća Zvono

udruga zvono

Inkluzivna kuća Zvono je udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju iz Belišća. U udruzi Zvono radi se na jačanju ljudskih resursa kao nositelja demokratizacije i razvoja civilnog društva u lokalnoj zajednici. Razvijanju i poticanju modela suradnje između javnog, poslovnog i civilnog sektora, poticanju društvene odgovornosti i utjecaju demokratskog građanstva na razvoj društva. Važan se naglasak stavlja na razvijanje modela socijalnog poduzetništva. Kroz taj model Zvono bi svojim članovima pružilo mogućnosti zapošljavanja i ravnopravnog sudjelovanja u društvenom i poslovnom životu zajednice.

Čini pravu stvar – prikupljanje sredstava

Sredstva će se prikupljati za uređenje prostora za rehabilitacijski rad, informiranje i savjetovanje svim dionicima u procesu integracije djece s poteškoćama u odgojno-obrazovni proces. Savjetovanja i psihosocijalna podrška za roditelje i djecu će se organizirati u uređenom prostoru za tu namjenu koju će provoditi zaposleni stručnjaci udruge Zvono.

Ukoliko želite možete i vi pomoći uplatama preko platforme Čini pravu stvar ili direktno na račun Udruge.

IBAN: HR8923400091511151442

ili preko mobilnog bankarstva

2d hub