woolice ruka

Woolice

Danas predstavljamo Marinu i njezin brand Woolice koji je veoma brzo našao svoje poklonike među svim dobnim skupinama. Marina je jedna od naših prvih polaznica radionica pletenja i heklanja koje redovno održavamo u Rijeci. Na radionicama se možete dobro opustiti, relaksirati, naučiti nove vještine, ali i dobiti inspiraciju za svoj novi poslovni pothvat. Tako se i Marina nakon uspješno završene radionice pletenja za početnike ubrzo upustila u vlastitu avanturu izrade pletenih proizvoda. Svoje znanje dodatno je proširila ovladavši tehnikom pletenja prstima te pokrenula vlastiti brand pod nazivom Woolice.

Pod nazivom Woolice skrivaju se fine, mekane i udobne dekice, šalovi i kape od najkvalitetnije original Merino vune od 21 mikron. Uz takve dekice, kape i šalove zime sigurno nema. Možete birati veličine i boje dekica i šalova po vašoj želji. Izbor od čak 33 boje. U ogromnoj paleti boja svatko može izabrati nešto za sebe, ali i poklon dragoj osobi. Čitanje knjige u zimsku veče nezamislivo je bez dekice preko nogu, a upravo Woolice dekice su pravi izbor da bi ugođaj bio potpun. Woolice kape i šalovi neizostavni su modni dodatak ove zime. Sigurno niti jedan odjevni predmet ne grije kao  onaj ispleten od original Merino vune!

Merino vuna

Merino vuna kojom su izrađeni svi predmeti potječe iz Australije. Ima sposobnost termoregulacije što znači da održava konstantnu temperaturu. Koriste je čak i pustinjski Beduini i to na visokim temperaturama – kako bi se obranili od vrućine danju, a zagrijali noću. Ako ste osjetljivi na bockanje vune Merino vuna je pravi izbor za vas jer su vunena vlakna toliko fina da ne iritiraju kožu i pošto je hipoalergijska ne uzrokuje osipe.

Želite li se podrobnije upoznati s brandom Woolice, ostale proizvode i novosti možete pratiti na Facebook-u https://www.facebook.com/merinowoolice i Instagram profilu Merino_Woolice (@merino_woolice) – Instagram photos and videos

Za sve dodatne upite slobodno se obratite na mail: merinowoolice@gmail.com